Borduren

KENZO | Borduren houdt zich bezig met het personaliseren van verschillende soorten textiel door middel van machinaal borduren.

Voorbeelden van te borduren artikelen zijn; handdoeken, slabbetjes, polo’s, badcapes, monddoekjes, badjassen, knuffels, petjes, trouwringkussentjes, badges, bedrijfskleding en nog veel meer.

Machinaal borduren wordt steeds populairder. Borduren is erg duurzaam en blijft dus bijvoorbeeld bij veelvuldig (heet) wassen mooier en daarnaast heeft het ook chique uitstraling.

Wij kennen geen minimale afname en  met speciale software kunnen wij nagenoeg iedere afbeelding (bedrijfslogo, afbeelding, familiewapen, geboortekaart, trouwkaart) omzetten naar een stekenpatroon.

U kunt uit onze webshop bestellen, maar u kunt bijvoorbeeld ook uw eigen textiel aanleveren. Vraag naar de mogelijkheden!

Haalt u uw bestelling bij ons op? U heeft bij ons de mogelijkheid om te pinnen!

Zelf aanleveren

U kunt bij ons ook terecht als u zelf uw textiel wilt aanleveren. Vanaf € 5,00 borduren wij uw naam of logo op uw zelf aangeleverde textiel.

Borduren is maatwerk neem daarom contact met ons op voor een prijsopgave, wij kunnen u dan ook voorzien van informatie over het aanleveren van bijvoorbeeld uw logo.

Let op: Het borduren van zelf aangeleverd textiel geschiedt op eigen risico van de klant.

Voor bedrijven

Wat kunnen wij voor u als bedrijf betekenen?

Naast de bedrijfs- of promotionele kleding die wij voor u kunnen verzorgen kunt u ook denken aan relatiegeschenken of bijvoorbeeld een presentje bij de geboorte van een kindje van één van uw medewerkers.

Waarom bedrijfskleding?

In sommige bedrijfstakken is bedrijfskleding niet meer weg te denken, denk aan de horeca of zorg. Iedereen weet zo direct wie tot het personeel behoort. Maar bedrijfskleding zorgt ook voor een betrouwbare en professionele uitstraling. In de ogen van de klant zijn medewerkers gelijkwaardig aan elkaar en het personeel straalt een eenheid uit, wat het teamgevoel versterkt.

Maar ook andere bedrijfstakken hebben baat bij bedrijfskleding. De manier waarop u zich presenteert bepaalt voor een groot deel de indruk die u op uw klanten maakt. Dit bereikt u onder meer met een uniforme uitstraling van uw personeel en het zichtbaar dragen van uw logo of bedrijfsnaam.

Wilt u een brochure ontvangen met onze promotionele- en bedrijfskleding? Vraagt u deze a.u.b. via e-mail bij ons aan, u ontvangt vanwege de grote omvang van dit bestand dan een download link van ons.

Ook voor bedrijven kennen wij géén minimale afname en heeft u de mogelijkheid uw textiel zelf aan te leveren.

Algemeen

Bij ons altijd levering vanaf 1 stuks en u mag altijd zelf uw eigen textiel aanleveren!

Haalt u de producten op? U kunt bij ons pinnen!

Kosten

Wat kost borduren?

Wij berekenen naar het verbruik van materiaal, en de hoeveelheid werk. Het minimum bedrag is altijd € 5,00.

Stuur bij een prijsopgave altijd het logo, afbeelding of ontwerp naar ons toe. Zonder deze bestanden kunnen wij géén prijsopgave doen!

Neem contact op

Wij zullen binnen 48 uur op dit bericht reageren.

Not readable? Change text. captcha txt