Muurstickers

Een muursticker is een decoratieve sticker of interieursticker waarmee je heel snel en eenvoudig je interieur mee kan opfleuren. Een muursticker wordt meestal aangebracht op een gladde muur, maar er bestaan ook stickers die op een ondergrond van glas, op meubels of op andere oppervlakken worden aangebracht.

Raamstickers

Een raamsticker is een decoratieve sticker waarmee je heel snel en eenvoudig bijvoorbeeld een reclame, een geboorte of uw logo op een raam kunt overbrengen. Ook het blinderen van een raam of een gedeelte hiervan wordt vaak gekozen, het is hierbij dan ook mogelijk om tekst of afbeelding uit de folie te snijden. Vaak wordt hier een folie gebruikt die er uit ziet als geëtst glas.

Een raamsticker wordt aangebracht op de binnen- of buitenzijde van een raam, hierbij moet wel rekening gehouden worden met de leesbaarheid. Een raamsticker die bijvoorbeeld binnen geplakt wordt maar vanaf buitenaf leesbaar moet zijn moet in spiegelbeeld gemaakt worden. Neem bij twijfel of meer informatie contact met ons op.

Overige

Bent u op zoek naar een ander soort sticker? Bijvoorbeeld voor op uw auto? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op

Wij zullen binnen 48 uur op dit bericht reageren.

Not readable? Change text. captcha txt